назад

Команда системи безоплатної правової допомоги Сумського регіону поповнюється новими адвокатами

151029 01     29 жовтня 2015 року у приміщенні регіонального центру під керівництвом директора Олени Демченко пройшла робоча зустріч з адвокатами, які успішно пройшли відбір 8-го конкурсу системи безоплатної правової допомоги.

       Із вступним словом до присутніх звернулася директор регіонального центру Олена Демченко: «Як усім відомо, з липня цього року по всій Україні відкрилися місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Тому, ми з нетерпінням чекали 8-го конкурсу з відбору адвокатів до системи безоплатної правової допомоги, адже із розширенням повноважень з’явилася достатня необхідність у кваліфікованих, готових працювати, вирішувати проблеми та захищати інтереси громадян у судах по цивільним справам».

         Заступник директора Валентина Волобуєва зазначила: «Однією із важливих умов підписання контракту з адвокатом є готовність до надання якісної правової допомоги кожній особі, будь то звичайний громадянин чи засуджений. Для перевірки постійно проводяться моніторинги судових засідань, анонімне анкетування клієнтів та самих адвокатів».

Заступник начальника відділу фінансів, контрактно – договірної роботи та бухгалтерського обліку  Юлія Рак додала: «Слід не забувати про строки здачі звітів по виданим дорученням як регіонального так і місцевих центрів, з неабиякою уважністю робити розрахунки винагород за виконану роботу, адже їх компенсує тільки держава».

151029 02

По закінченню зустрічі з присутніми адвокатами укладено контракти для надання безоплатної правової допомоги громадянам вже з листопада цього року. Отож, сьогодні пройшло успішне оновлення та доповнення команди адвокатів Сумського регіону.