назад
06.04.18

Чергове консультування громадян в установі виконання покарань

06 04 2018 2

6 квітня фахівці Регіонального та Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги консультували засуджених у Вінницькій установі виконання покарань №1.

На консультування громадян, засуджених до довічного ув’язнення прибули директорка Регіонального центру Марина Лукіянова, заступник начальника відділу організації надання БВПД Володимир Матюха, начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги Олександр Сільницький та заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Вінницького місцевого центру Вадим Думанський. У ході зустрічі за консультаціями звернулися семеро осіб.06 04 2018 1

Первинну правову допомогу отримав кожен, хто прийшов на зустріч. Фахівці проконсультували щодо порядку призначення пенсії по інвалідності, підтвердження українського громадянства та перегляду справи за нововиявленими обставинами.

Один  чоловік звернувся із проханням роз’яснити йому порядок звернення до Європейського суду з прав людини. Йому було роз’яснено такий порядок та надано формуляр заяви до Європейського суду з прав людини.

Нагадуємо, Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Вінницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Порика, 29; конт. телефон: (0432) 56-01-80.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106