назад

Засідання Київської обласної міжвідомчої кординаційно-методичної ради з правової освіти населення

    05.04.2018, у приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулося засідання Київської обласної міжвідомчої кординаційно-методичної ради із правової освіти населення під головуванням заступника голови облдержадміністрації В’ячеслава Кучера та за участю представників Головного територіального управління юстиції у Київській області. У засіданні взяв участь директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віктор Кіккас та виступив із доповіддю щодо стану забезпечення безоплатної правової допомоги у І кварталі поточного року.

    Під час засідання обговорено та затверджено план роботи Київської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення на 2018 рік, заслухано звіт про виконання загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!» у першому кварталі 2018 року, виконання Регіонального плану заходів з реалізації проекту у Київській області в 2018 році.

    Учасники заходу розглянули та обговорили питання порядку денного, обмінялися досвідом роботи у напрямку правової освіти населення та прийняли відповідні рекомендації по кожному питанню.