назад

Черговий тренінг для органів державної влади та органів місцевого самоврядування у м. Радомишль

15.09.2016 - trening radomishlПро ефективну взаємодію органів державної влади та органів місцевого самоврядування з новоствореними бюро правової допомоги 14 вересня розповіла директор Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Кулик. Тренінг для органів місцевого самоврядування та органів державної влади проходив у приміщенні Радомишльської районної державної адміністрації.

Під час тренінгу Тетяна Кулик розповіла присутнім про основні функції бюро правової допомоги та напрями можливої співпраці. Також вона представила присутнім заступника начальника Радомишльського бюро правової допомоги Сергія Ровненка.

Після закінчення тренінгу учасники активно задавали питання, а також пропонували свої варіанти співпраці з Житомирським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та безпосередньо з Радомишльським бюро правової допомоги.

Нагадаємо, що Радомишльсье бюро правової допомоги надає правову допомогу за адресою: вул. 9 січня, 2-А, тел.: (04132) 4-41-81.