назад

Чернігівське бюро розширює коло партнерів

Kryglui stil PFY  221 червня 2017 року відбувся “круглий” стіл, учасниками якого стали представники Чернігівського відділу обслуговування громадян Токмацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області та начальник відділу «Чернігівське бюро правової допомоги» Бердянського МЦ з надання БВПД Олена Пушкарь.

       Темою обговорення стало питання подальшої співпраці, оскільки відбулися реорганізаційні процеси з Управлінням Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області. Зокрема, було узгоджено проведення спільних зустрічей та “круглих” столів, а також робота спільних мобільних консультаційних пунктів.

       Учасники заходу розглянули й питання, які найбільш переважають серед звернень до Чернігівського відділу обслуговування громадян.

– Протягом І та ІІ кварталів поточного року, найбільш проблемними виявились ситуації з внутрішньо переміщеними особами, а саме питання щодо виплат пенсій зазначеній категорії громадян. На сьогодні загальна ситуація стабілізувалась, – зазначив начальник Чернігівського відділу обслуговування громадян Токмацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Роман Міщенко.

       Наприкінці, начальником Чернігівського бюро правової допомоги було надано інформаційні матеріали, для розміщення їх у приміщенні Чернігівського відділу обслуговування громадян Токмацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області.

       Цього ж дня, Олена Пушкарь провела на базі Чернігівського відділу обслуговування громадян Токмацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області виїзний консультаційний прийом, під час якого було зареєстровано звернення жителя району для отримання консультації з питання переоформлення автомобіля.

Нагадуємо, що відділ «Чернігівське бюро правової допомоги» Бердянського МЦ з надання БВПД знаходиться за адресою: Запорізька область, смт Чернігівка, вул. Соборна, буд.448, телефон: (06140) 9-11-97.