назад

Чернігівський та Білоцерківський місцеві центри провели спільний семінар з обміну досвідом

IMG 691016 листопада 2017 року у Чернігівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся семінар на тему: «Розвиток системи надання безоплатної вторинної правової допомоги в місцевих центрах», на якому були присутні працівники Чернігівського та Білоцерківського місцевих центрів з надання БВПД.

Захід мав на меті підвищення кваліфікації працівників, обмін позитивним досвідом роботи та покращення якості надання правових послуг центрами.
З вітальним словом до присутніх звернувся директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко, який звернув увагу на важливості обміну досвідом між колегами у системі безоплатної правової допомоги для виконання покладених на центри завдань.

Під час семінару присутні обговорили проблемні питання, які виникають під час надання безоплатної первинної та вторинної правової роботи, шляхи їх подолання.

В ході зустрічі неабияку увагу працівники системи БВПД зосередили на результатах роботи виїзних консультативних пунктів, взаємодії місцевих центрів з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськими організаціями, засобами масової інформації.
Також, колеги поділилися досвідом представництва інтересів клієнтів в судах, заповненням звітної документації адвокатів із надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Працівники Чернігівського та Білоцерківського місцевих центрів розповіли про типові справи та кращі практики адвокатів. Присутні поділилися також статистичними показниками у своїй роботі.

По завершенню зустрічі всі присутні вирішили, що ті корисні практичні навички, якими обмінялися колеги, обов’язково будуть використовуватися в подальшій роботі.

Нагадуємо, що безоплатна правова допомога надається Чернігівським місцевим центром з надання БВПД за адресою: м. Чернігів, пр-т Миру, буд. 49-а, тел: (0462) 77-51-68.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:0-800-213-103.