назад
07.10.15

Чернігівським місцевим центром продовжується обговорення питання щодо затвердження Програм безоплатної правової допомоги населенню

0610156 жовтня 2015 року на виконання доручення Координаційного центру з надання правової допомоги від 23.09.2015 № 25-1794 директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком було здійснено робочий виїзд до Ріпкинської районної ради та Ріпкинської селищної ради.

В ході виїзду в приміщеннях рад проведено робочі зустрічі з заступником голови Ріпкинської районної ради Юрієм Лемешко та головою Ріпкинської селищної ради Сергієм Гарусом.
Під час робочих зустрічей обговорювались питання щодо виділення коштів за кодом тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів “Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів” на прикладі Тульчинської міської ради Вінницької області.
За результатом робочої зустрічі голова Ріпкинської селищної ради Сергій Гарус висловив готовність до винесення питання про затвердження Програми безоплатної правової допомоги населенню на розгляд сесії селищної ради наприкінці жовтня цього року.