назад

Директор ЧернігівськогоМЦ взяв участь у семінарі з викладачами правових предметів, соціальними педагогами, психологами, секретарями загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова

061015 26 жовтня 2015 року директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко взяв участь у семінарі з викладачами правових предметів, соціальними педагогами, психологами, секретарями загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова.

Під час семінару були розкриті питання щодо діяльності місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком її надання, наведено приклади.
В семінарі також взяла участь адвокат Ганна Козінова, яка співпрацює з Чернігівським місцевим центром з надання БВПД. Вона розкрила питання щодо участі адвокатів в наданні безоплатної вторинної правової допомоги.
По закінченню виступів надано відповіді на запитання присутніх.061015 3