назад

Чернігівським місцевим центром проведено робочу зустріч з головою Любецької селищної ради Ріпкинського району та проведено «вуличне» інформування населення селища Любеч

071015 37 жовтня 2015 року на виконання доручення Координаційного центру з надання правової допомоги від 23.09.2015 № 25-1794 директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком було проведено робочу зустрічі з головою Любецької селищної ради Ріпкинського району Сергієм Зарецьким.

Під час робочої зустрічі було звернуто особливу увагу на питання виділення коштів за кодом тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів “Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів” на прикладі Тульчинської міської ради Вінницької області.
Результатом зустрічі є домовленість про співпрацю та організацію проведення зустрічей з вразливими категоріями населення.
Також, директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком спільно з головою Любецької селищної ради Ріпкинського району Сергієм Зарецьким було проведено «вуличне» інформування населення селища Любеч Ріпкинського району з питань безоплатної вторинної правової допомоги. Під час спілкування було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком її надання, наведено приклади, а також надано відповіді на запитання.
Після спілкування жителям селища Любеч Ріпкинського району залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».071015071015 1071015 2