назад

Чернігівським місцевим центром проведено робочу зустріч з директором Чернігівського геріатричного пансіонату

PC15009425 грудня 2015 року відбулась робоча зустріч директора Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимира Бобруйка та начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Олени Михайленко з директором Чернігівського геріатричного пансіонату Віктором Кулагою.
Чернігівський геріатричний пансіонат є стаціонарною соціально-медичною установою для постійного проживання громадян, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування, громадян похилого віку.

До відома директора пансіонату доведено інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД; осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу; порядок подання та порядок розгляду звернень про надання БВПД. Віктор Кулага висловив готовність до подальшої співпраці.
Під час робочої зустрічі було досягнуто домовленості щодо організації та проведення прийому громадян, які перебувають у пансіонаті та потребують надання правової допомоги, обговорено тематику питань, з якими найчастіше звертаються мешканці пансіонату, та інше.
По завершенню робочої зустрічі були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?», а також нові флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу”.