назад
05.11.15

Чернігівським місцевим центром проведено робочу зустріч з директором Чернігівського центру соціальної адаптації бездомних та безпритульних

051115 65 листопада 2015 року відбулась робоча зустріч директора Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимира Бобруйка та начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Олени Михайленко з директором Чернігівського центру соціальної адаптації бездомних та безпритульних Миколою Романовим.

Громадська організація “Чернігівський центр соціальної адаптації бездомних та безпритульних ” була створена у 2008 році з метою надання допомоги бездомним та безпритульним громадянам, які опинились в складній життєвій ситуації, а також особам, які звільнились з місць позбавлення волі. Чернігівський центр соціальної адаптації бездомних та безпритульних розпочав свою діяльність у 2009 році.
Під час робочої зустрічі було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Результатом зустрічі є домовленість з директором Чернігівського центру соціальної адаптації бездомних та безпритульних Миколою Романовим про співпрацю, організацію виїзного (мобільного) пункту консультування громадян, а також попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
По завершенню робочої зустрічі для осіб, які звертаються за допомогою до Чернігівського центру соціальної адаптації бездомних та безпритульних, були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».