назад
22.06.16

Чернігівським місцевим центром з надання БВПД проведено виїзний прийом інваліда другої групи

210616 321 червня 2016 року з метою забезпечення рівного доступу та реалізації права осіб на безоплатну вторинну правову допомогу Чернігівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено виїзний прийом інваліда другої групи за місцем його проживання в м. Чернігові. Особистий прийом був проведений директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком та головним спеціалістом відділу попередньої роботи з клієнтами Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Данилом Павлюком.

Особа, до якої виїжджали, є інвалідом другої групи та за станом здоров’я не має можливості особисто звернутися до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД (про що під час особистого прийому повідомив її син). Вона потребує надання правової допомоги з питання щодо визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.
Під час прийому громадянина було проведено бесіду та прийнято звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.