назад
18.04.17

Де та як на Сумщині можна отримати безоплатну правову допомогу?

SuR 2017 04 18 oippo 1Де, як та хто може отримати  безоплатну правову допомогу – про це йшла мова у виступі перед освітянами Сумщини. Лекцію проведено 18 квітня для вчителів загальноосвітініх дисциплін у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. На заході були присутні більше 90 осіб.

 

На початку  виступу Наталія ПОСТАВСЬКА, начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури, наголосила про те, що за правовою допомогою кожен громадянин може звернутися не тільки до Сумського, Конотопського, Охтирського та Шосткинського місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, але й до їх структурних підрозділів – бюро правової допомоги, що діють у 14 населених пунктах області.

SuR 2017 04 18 oippo 2

 

Роз`яснено види правової допомоги. Особливу увагу приділено вразливим категоріям населення, які можуть звернутися для отримання вторинної правової допомоги, а саме для вирішення справи клієнта буде задіяно адвоката за рахунок держави.

На завершення  учасникам заходу повідомлено про  єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 та роздано інформаційні буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати», «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник», інформовано про місцезнаходження Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області та Сумського місцевого центру з надання БВПД.

Довідково про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області:

Адреса: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

 

Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.