назад

батько 1115 вересня 2016 року працівники Центральної районної бібліотеки для дорослих Ківерцівської централізованої бібліотечної системи Волинської області у місті Ківерці організували свято для батьків-одинаків, що виховують маленьких дітей, приурочене до Дня батька (на державному рівні день батька в Україні не визначений, але як Всенародний відзначається у третю неділю вересня).

Із запрошених гостей: головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Луцький місцевий центр) Світлана Прус, начальник Служби у справах дітей Ківерцівської районної державної адміністрації Наталія Скубій, колектив бібліотеки.

Батько 3

Вступне слово виголосила директор бібліотеки Любов Михальчук, після чого розпочався святковий концерт з піснями. Після концерту працівники культури роздали почесні грамоти батькам та цукерки діткам від спонсорів. Невимушена атмосфера зі святковим тортом та чаєм сприяла дружній розмові, коли кожен з батьків-одинаків міг поділитися власними проблемами.

батько2

батько 11

У ході дискусії Світлана Прус повідомила присутнім, що проблеми правового характеру допоможе вирішити Луцький місцевий центр. Світлана розповіла присутнім про поняття первинної та вторинної правової допомоги, категорії громадян, на які поширюється дія Закону України «Про безоплатну правову допомогу», діяльність Луцького місцевого центру, а також наголосила, що 01 вересня 2016 року у місті Ківерці відкрився відділ «Ківерцівське бюро правової допомоги» Луцького місцевого центру, де кожен бажаючий зможе отримати кваліфіковані консультації спеціалістів з правових питань, а за необхідності, і безпосереднє здійснення представництва інтересів у суді.