назад

Депутат Чернівецької міської ради налаштований на співпрацю з системою БПД

2017 02 20M 117 лютого 2017 року у приміщенні Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч з депутатом Чернівецької міської ради VІІ скликання від обласного осередку Громадського руху «Народний контроль» Іваном Гончарюком.

Про функціонування системи безоплатної правової допомоги регіону, розширення мережі суб’єктів надання безоплатної первинної правової допомоги, створення спеціалізованих установ з надання такої правової допомоги йшлося під час зустрічі Івана Гончарюка і головного спеціаліста відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевого центру Ганни Акатріні.

Також учасники зустрічі говорили про важливість правопросвітницької роботи з громадою міста, рівень поінформованості городян про права та способи їх захисту, необхідність консолідації спільних зусиль задля підвищення правосвідомості та правової культури громадян.

Зважаючи на спільні пріоритети діяльності, зокрема щодо підвищення рівня правової обізнаності громадян, покращення якості правових послуг та доступності громадян до правової допомоги, Іван Гончарюк та Ганна Акатріні домовилися про майбутню співпрацю, обговорили форми такої взаємодії та спільні заходи правопросвітництва на майбутню перспективу.

Довідково! Чернівецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: місто Чернівці, вул. Університетська, 1. Контактний телефон: (0 372) 51 36 12.

Довідкова та контактна інформація, а також правові консультації за єдиним телефонним номером системи БПД 0 800 213 103. (Дзвінки на вказаний номер зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).