назад

Діти літнього оздоровчого табору «Веселка» прийняли участь в правовій вікторині «Мої дитячі права»

veselka 44 квітня 2018 року діти побували в Обласній бібліотеці для юнацтва імені В.В. Маяковського, де в рамках святкування Міжнародного Дня захисту дітей фахівці Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правої допомоги провели правову вікторину «Мої дитячі права».

«Відповідно до останніх змін в законодавстві розширено коло осіб, що мають право на безоплатну правову допомогу, отже відтепер отримати її мають право усі діти незалежно від свого статусу», – розповіла дітям фахівчиня центру Валерія Цап.

veselka 3

prava ditey

Представник відділу правопросвітництва Тетяна Дімова розповіла про загальнонаціональний проект «Я МАЮ ПРАВО» та деякі історичні моменти святкування Міжнародного Дня захисту дітей.

Основну частину заходу було присвячено правовій вікторині. Три команди по черзі відповідали на різні питання по тематиці прав дитини, шукали правильні варіанти вирішення правових задач, за що отримали подарунки та солодощі.

Учасники отримати інформаційні матеріали, підготовлені до Дня дитини, буклети Центру та матеріали, розроблені в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО».

veselka 2

veselka 4

veselka 5

veselka 6

За правовими роз’ясненнями та консультаціями можна звертатися до Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 1. Тел.. +38 (048) 793-14-20.