назад

Дітям розповіли про правила безпеки користування Інтернетом

2017 07 21V3На базі пансіонату «Зелені пагорби», що в селі Виженка Вижницького району фахівці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели тренінг для дітей середнього та старшого шкільного віку.

В рамках проведеного заходу директор центру Людмила Мацюк та головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Тетяна Федорощак розповіли присутнім про безпеку користування всесвітньою комп’ютерною мережею «Інтернет», основні правила для дітей та підлітків як інтернет-користувачів, захист інформаційної безпеки тощо.

2017 07 21V4Крім того, дітям розповіли про інформаційні права та свободи, ризики, які можуть виникати при користуванні Інтернетом, надали корисні поради, які стануть в нагоді їм як користувачам Інтернету.

Наприкінці тренінгу діти разом із фахівцями системи БПД обговорили позитивні та негативні моменти інтернет-користування, створили пам’ятку для користувачів Інтернетом, що розмістили на стенді в кімнаті дозвілля пансіонату «Зелені пагорби».

Важливо, що захід відбувся в ігровій формі, а тому діти з цікавістю поставилися до його проведення та сприйняття нової інформації.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Пу-тильського районів Чернівецької області.
Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б.
Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).