назад

Діяльність Чорнобаївського бюро правової допомоги

Протягом другої декади вересня 2016 року працівниками Чорнобаївського бюро правової допомоги проведено ряд робочих зустрічей з керівниками органів виконавчої влади Чорнобаївського району.

Зокрема:

– 16 вересня відбулася зустріч з директором Чорнобаївського районного центру зайнятості – Сергієм Пасічником, в ході якої обговорено питання співпраці у проведенні спільних правоосвітніх заходів для безробітніх;

– 19 вересня працівники бюро зустрілися з начальником Управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївською РДА – Олександром Юрковським. Сторонами було досягнуто домовленість про співпрацю та розроблено спільний буклет на тему: «Підстави встановлення групи інвалідності».

– 23 вересня 2016 року на базі Чорнобаївського бюро проведено робочу зустріч з головою Ленінської сільської ради – Анатолієм Писаренком. Ціллю та завданням зустрічі було поширити інформацію щодо захисту прав людини, шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей і правової спроможності представників соціально вразливих груп територіальних громад. За результатом зустрічі сторони домовились про створення на базі Ленінської сільської ради мобільного пункту консультування громади села.

chornobaibpd0916