назад

Дії задля майбутнього: відкриття власної справи

SuM 170912 3112 вересня за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні Громадською організацією «Калинове гроно» та Сумським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено семінари в Краснопільському районі для Громадських організацій

та всіх охочих, який проходив в приміщенні Краснопільської центральної бібліотеки.

«Перш, ніж почати свій бізнес, необхідно провести значну підготовчу роботу, зокрема аналітичну, а також забезпечити себе правовою підтримкою для вирішення в подальшому ймовірних спірних питань», – наголосила в. о. начальника відділу представництва Світлана ГУСАК.

Більшість із нас стримує саме страх невідомого, а не думки про те, чи достатньо він компетентний, розумний абощо, щоб відкрити бізнес. Як і в випадку з будь-яким іншим заняттям, вміння керувати, бути босом та вести справи – це просто навички, що приходять із часом та досвідом. Гарний початок більше залежить від впевненості та натхнення, ніж від списку справ. Саме з цієї причини спочатку потрібно дізнаєтеся, що можна зробити, щоб налаштуватися на створення своєї справи. На семінарі обговорювалося, що повинна робити день за днем особа, аби відкрити власний бізнес із нуля.

SuM 170912 32

У ході проведення семінару розглядалися питання щодо можливості відкриття власного бізнесу, проблем з якими можуть зіткнутись громадяни при оформленні та реєстрації бізнесу, ліцензування та видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню. Всім охочим отримати відповіді на поставлені питання, надано конструктивну правову допомога саме на семінарі. Адже, первинну правову допомогу в нашій державі, може отримати будь яка особа, не зважаючи на її статус та статки.

SuM 170912 33

Для отримання більш детальної інформації потрібно звернутись до Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. В ході зустрічі розповсюджено інформаційні буклети та візитівки.

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Суми, вул. Покровська, б.9/1 (вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.