назад

Для голів місцевих громад Дубровиччини презентували бюро правової допомоги

golovna

Сьогодні, 11 серпня, в Дубровицькій райдержадміністрації відбулася нарада з міським та сільськими головами району, в якій взяли участь директор Сарненського місцевого центру Микола Павлюк та начальник відділу персоналу, інформаційної та матеріальної інфраструктури Ігор Мельник.

Зустріч відбулася з метою презентації бюро правової допомоги, яке розпочне свою роботу в Дубровиці з 1 вересня

Для голів територіальних громад Микола Павлюк розповів про концепцію створення бюро правової допомоги та представив присутнім новопризначеного керівника установи – Юлію Сидоришину. В свою чергу в. о. начальника бюро детально ознайомила учасників наради з основними функціями бюро правової допомоги, зокрема:

1) активне правопросвітництво;

2) доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції;

3) надання юридичних консультацій;

4) прийом звернень щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги;

5) безпосереднє здійснення представництва інтересів клієнта в суді.

1

Тож всіх, хто потребуватиме безоплатної правової допомоги, Юлія Сидоришина запросила звертатися у Дубровицьке бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою м. Дубровиця, вул. Воробинська, 9 (приміщення районної бібліотеки).

Водночас деякі голови сільських рад висловили вдячність директору Миколі Павлюку за організацію та проведення виїзних прийомів громадян, адже не завжди жителі сільської місцевості мають можливість приїхати до райцентру для отримання консультації юристів. Тож така форма роботи як виїзд фахівців центру на місця буде практикуватись і надалі.

2