назад

Для працівників бюро правової допомоги відбувся навчальний семінар

gol

Вчора, 5 жовтня, у приміщенні Регіонального центру відбувся черговий навчальний семінар для працівників місцевих центрів з надання БВПД Рівненщини, зокрема, для фахівців бюро правової допомоги.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк, який зазначив, що підвищення кваліфікації працівників бюро правової допомоги наразі є дуже важливим напрямком роботи. 

11

Зокрема, він зазначив, що це вже не перший навчальний семінар для фахівців місцевих центрів. Адже 21 вересня відбувся навчальний семінар з питань спадкового права та порядку призначення і оформлення субсидій (детальніше про захід – тут, програма семінару тут).

2

Семінар провели керівники структурних підрозділів Головного територіального управління юстиції у Рівненській області. Зокрема, на тему захисту прав, свобод та інтересів громадян шляхом забезпечення рівного доступу до правової допомоги та правосуддя доповіла начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Лілія Тарасюк. Про особливості проведення державної реєстрації громадських формувань, прийом та видачу документів присутніх фахівців ознайомила в.о. начальника відділу реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Галина Кирилюк. Актуальні питання щодо спадкування висвітила   начальник відділу з питань нотаріату Наталія Левицька, а про рішення, що підлягають примусовому виконанню, про виконавчі документи, права та обов’язки сторін та інших учасників виконавчого провадження роз’яснила начальник відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління виконавчої служби Галина Ліщук.

3

Навчальний семінар відбувся відповідно до Плану стажування працівників бюро правової допомоги, затвердженого Головним територіальним управлінням юстиції у Рівненській області та погодженого Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області.

Ознайомитися з програмою навчального семінару можна тут.

План стажування працівників бюро правової допомоги під час проведення семінарів-навчань у ГТУЮ в Рівненській області

Графік виїздів посадовими особами ГТУЮ в Рівненській області з метою консультування в бюро правової допомоги