назад

Для представників органів влади та місцевого самоврядування розповіли про звернення громадян

gol

Сьогодні, 9 лютого, заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Сергій Іллюк провів лекцію для представників державних органів влади та органів місцевого самоврядування.

Захід відбувся у приміщенні Рівненської районної державної адміністрації.

Сергій Іллюк висвітлив присутнім проблемні питання застосування Закону України «Про доступ до публічної інформації», а також Закону України «Про звернення громадян». Зокрема, він наголосив присутнім на інформації про порядок розгляду звернень громадян, відповідальність за порушення законодавства про звернення громадян, а також про терміни розгляду звернень.

1

Окрему увагу Сергій Іллюк звернув на внесенні змін до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», згідно з яким коло суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допому, значно розширилося.

Оскільки громадяни часто звертаються до представників державних органів влади та органів місцевого самоврядування з проблемними питаннями, проведення таких лекцій є важливим напрямком роботи.

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).