назад

Для учнів Арцизького НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та Арцизького професійного ангарного ліцею в межах Всеукраїнського тижня права проведено інформаційно-освітні заходи

    Команда Арцизького місцевого центру з надання БВПД спільно з начальником Арцизького районного управління юстиції Одеської області Соколовою О.Р. провела заходи інформаційно-освітнього характеру для учнів Арцизького НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 — гімназії та НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, а також Арцизького професійного ангарного ліцею, розташованого в с. Теплиця Арцизького району.

11.12.2015.1 707x530

Учні були ознайомлені із роботою Арцизького місцевого центру з надання БВПД та порядком отримання безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема і дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми, які стали або можуть стати жертвами насильства у сім’ї. Окремо із учнями були обговорені гарантії прав неповнолітніх, які звинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень. Усім присутнім для наочності були роздані інформаційні буклети системи БВПД.

11.12.2015.2 707x530