назад

«Дні відкритих дверей» – один із найефективніших способів проінформувати про систему БПД

08.02.2017 - DVD 3Аби проінформувати громадян про можливість отримати безоплатну вторинну правову допомогу, розповісти і навіть показати як працюють центри з надання правової допомоги та бюро, фахівці Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД у Житомирській області проводять «Дні відкритих дверей» як для певних категорій осіб, так і для школярів та студентів.

27 січня у Романівському бюро правової допомоги на «День відкритих дверей» обговорили функції та важливість існування бюро в районі, шляхи конструктивної взаємодії між Бердичівським місцевим центром, бюро та громадськістю у спільному сприянні захисту прав осіб із інвалідністю, ветеранів війни, учасників АТО та інших. На кінець присутні та фахівці бюро на чолі з начальником Світланою Крижанівською домовились сприяти створенню в районі належних умов для розвитку безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, впровадженню в роботу міської ради кращих практик доступності та відкритості органів місцевого самоврядування.

08.02.2017 - DVD 1 08.02.2017 - DVD 2

Романівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою:
смт. Романів, вул. Лялевича, 2, тел.:(04146) 2-29-13.

1 лютого в Народицькому бюро правової допомоги на «День відкритих дверей» гостей ознайомили з роботою бюро правової допомоги, роз’яснили як приймаються звернення, категорії осіб, які мають право на вторинну правову допомогу. Розповіли про зміни до законодавства, які суттєво розширили право громадян на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

08.02.2017 - DVD 4

Народицьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою:
смт. Народичі, вул. Визволителів, 80, тел.:(04140) 2-16-41.

2 лютого заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Радушинська спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабаром розповіли про усі тонкощі діяльності управління юстиції та системи БПД учням школи № 21.

08.02.2017 - DVD 3

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан Соборний,1, каб. 101.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103