назад

До Дня Незалежності України у Миколаєві елементи системи БПД з’явились у «Світі права і закону» місцевої бібліотеки

{module 21.08}

Відтепер відвідувачі миколаївської бібліотеки зможуть знайти відповідь на багато актуальних правових питань, а також дізнатись більше про систему безоплатної юридичної допомоги та за якими адресами можна звернутись, щоб реалізувати своє право на безкоштовну консультацію та в разі необхідності отримати вторинну правову допомогу.  

У куточку під назвою «В світі права і закону» Бібліотеки-філії № 6 ЦБС для дорослих м. Миколаєва з’явилась правопросвітницька виставка системи безоплатної правової допомоги.

У суботу, 19 серпня 2017 року, представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області спільно з Першим миколаївським місцевим центром з надання БВПД створили юридичну виставку в стінах бібліотеки. На ній представлені друковані матеріали розроблені МЦ, РЦ та КЦ. Зокрема, буклети про саму систему правової допомоги, де її отримати у Миколаєві та області, кейси правових консультацій, роз’яснень та порад, листівки з поясненнями щодо оформлення спадщини, позбавлення батьківських прав, виселення з квартири, встановлення факту родинних відносин та багато інших.IMG 4629

Виставка приурочена Дню Незалежності України і буде функціонувати протягом тижня. Її мета – підвищення правової свідомості громадян, розуміння, що система правової допомоги покликана покращувати життя людей, забезпечуючи їх юридичним захистом.IMG 4643

IMG 4650

IMG 4655

Нагадуємо, що в разі потреби за правовою допомогою можна звернутись до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 46, тел.: (0512) 37-50-43; Першого миколаївського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Миколаїв, вул. Образцова, 4-а, тел.: (0512) 47-20-90. Більш детальну інформацію про розміщення центрів та бюро можна отримати, зателефонувавши на цілодобову гарячу лінію: 0 (800) 213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).