назад

До Менського місцевого центру за 10 місяців звернулося 437 осіб

BPD

 

Основним завданням Менського місцевого центру є створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

За 10 місяців роботи до установи звернулося   437 осіб, за віковою структурою це громадяни України віком від 18 до 83 років.

За результатами перевірки належності особи до вразливої категорії виявилося, що найчастіше до центру за безоплатною вторинною правовою допомогою зверталися особи працездатного віку та пенсіонери. 

1

Серед категорій питань, з якими громадяни зверталися до місцевого центру – переважна більшість питань житлового, договірного, спадкового та трудового характеру.

Із часу свого створення Менський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги співпрацює та налагоджує зв’язки для подальшої активної співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, засобами масової інформації, громадськими об’єднаннями та організаціями.

Серед найпоширеніших джерел інформації про діяльність Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги є «рекомендація інших осіб». 

2

Менський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової здійснює прийом громадян або їх законних представників з 9.00 до 18.00 (окрім суботи і неділі) за адресою: 15600, м. Мена, вул. Червона Площа, 9, тел.: (04644) 3-30-01 mena.chernihiv@legalaid.gov.ua  .

 Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.