назад

1 chervnya 1Майже 20 років в Україні 01 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Підтримати традицію святкування вирішили й працівники одеських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які завітали до Красносільського дитячого будинку-інтернату.

Красносільський будинок-інтернат створений з метою забезпечення постійного проживання дітей у віці від 4 до 18 років та, крім того, має молодіжне відділення, в якому знайшли турботу та домівку особи від 18 до 35 років.

На сьогоднішній день, в інтернаті проживає близько 140 осіб з фізичними, розумовими або психічними вадами, які потребують постійного та стороннього догляду, побутового та медичного обслуговування, освітніх та реабілітаційних заходів.

Привітати дітей з гостинцями та подарунками завітали депутати та представники місцевого самоврядування, а також представники системи безоплатної правової допомоги Одеської області.

1 chervnya 1

Під час урочистого святкування Дня захисту дітей вихованці даного закладу організували концерт та заспівали пісні.

1 chervnya 4

1 chervnya 3

«Діти – це скарб, це радість, це наше майбутнє. Хотілося б, щоб усі діти планети були щасливими та радісними, адже найбільше щастя – це дитячий сміх», – зазначив директор Другого одеського місцевого центру з надання БВПД Вадим Твердохліб.

Саме в руках дорослих – зробити так, щоб дитячі мрії стали дійсністю, в цьому – сенс життя, це – головний обов’язок всіх людей, особливо працівників установ подібного типу. Адже саме вони – той промінь добра, тепла, уваги та любові, що зігріває кожне дитяче сердечко, дарує усмішки та вселяє жагу до життя.

1 chervnya 6

Директор Третього одеського місцевого центру з надання БВПД Алла Лавренюк привітала дітей, які перебувають в інтернаті зі святом, висловила подяку та побажала натхнення творчому керівнику, який покладає стільки зусиль, аби ці дітки відчували себе щасливими, обдарованими та сонячними.

Наостанок Алла Лавренюк наголосила на тому, що представники Центру не вперше відвідують свято в Красносільському дитячому будинку-інтернаті, і вона щиро вражена таким яскравим та позитивним виступом, посмішками, добротою та щирістю його вихованців.

Співробітники одеських центрів безоплатної правової допомоги бажають натхнення, терпіння, здоров’я та благополуччя співробітникам Красносільського дитячого будинку-інтернату, які щоденно проявляють свою турботу, увагу та тепло, забезпечують домашню атмосферу та своїм щирим ставленням до дітей намагаються компенсувати відсутність батьківської турботи та любові.