назад

До міжнародного Дня захисту дитини

imagesПерший літній день в усьому світі відзначають світле свято – День захисту дитини.

Дитинство – це найкраща пора безтурботного та радісного життя, коли увесь світ наче у твоїх ладоньках і Ти сам наче увесь світ.

Діти немовби Ангелята, подаровані нам Господом, для нагадування про справжні цінності нашого буття.

То ж від щирого серця вітаємо усю дітлашню з цим прекрасним сонячним святом і нехай дорослі забезпечать вам щасливе дитинство!!!

Бавтеся допоки можете !!!

 Однак, 1 червня – це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування нам  про необхідність дотримання прав дитини як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.

 Чимало на жаль ще діток, які не отримують належної опіки свого дитинства, і це важливий виклик суспільству, яке пробує рухатись в бік європейських цінностей. І від нас залежить якому бути цьому дитинству і майбутньому нашої української нації.

 У цей радісний день хочемо подякувати тим, хто своєю щоденною, кропіткою та невтомною працею вносить свою крихітку тепла в загальну справу формування щасливого дитинства !

 Працівники служб у справах дітей, освіти, соціального захисту, ювенальної превенції, центрів соціальних служб , системи безоплатної правової допомоги,  інших установ та закладів, громадських організацій, всі, хто своєю працею зігріває теплом та любов’ю дитячі сердечка!!! Хай вам Всевишній зішле свої безмежні милості як ви ними ділитесь з нашим безцінним майбутнім !!! 

 Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства та сяючих усмішок !!!

 З повагою   колектив Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області