назад
28.01.16

Договір про співпрацю в дії

IMG 1963     Під час спільного виїзного прийому представників Хмельницького місцевого центру з надання БВПД і “Фонду родини Кольгофер” за правовими консультаціями до фахівців звернулися понад 20 мешканців сіл Снітівка та Рудня Летичівського району.

     27 січня з метою реалізації договору про співпрацю та взаємодію із благодійною організацією “Фонд родини Кольгофер”, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Ірина Ярусевич та представник “Фонду родини Кольгофер”, доцент кафедри кримінального права та процесу Хмельницького університету управління та права, кандидат юридичних наук Юрій Туровець провели спільний виїзний прийом громадян на території сіл Снітівка та Рудня Летичівського району.

     За правовими консультаціями до фахівців звернулися понад 20 громадян. Їхні звернення стосувалися питань, пов’язаних із оформленням права власності на житловий будинок, оформленням спадщини, порядком надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, а також розлученням та стягненням аліментів у судовому порядку. В ході прийому відвідувачам роздавали друковані матеріали з інформацією про безоплатну вторинну правову допомогу, зокрема про перелік правових послуг, які можна отримати в місцевому центрі, та порядок їх отримання.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/28_2{/gallery}