назад

Допомога інвалідам є прерогативою Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

05.08.2016 - konsultazia Novograd4 серпня до місцевого центру звернулась голова Територіальної первинної організації УТОГу Марія Шевченко разом із двома членами організації для отримання кваліфікованої правової допомоги.

 Одне з питань, що цікавили Марію Шевченко, стосувалось вчинення шахрайських дій відносно інваліда, а інше стосувалось прийняття спадщини та визнання права власності на спадкове майно. З усіх спірних моментів клієнтам надана професійна правова допомога спеціалістами місцевого центру.
    Хотілось би зазначити, що Марія Шевченко, вже не вперше звертається до центру за допомогою: зараз їй надається безоплатна вторинна правова допомога з приводу встановлення факту, що має юридичне значення.
    Зі слів голови УТОГу, вона та члени організації дуже задоволені роботою працівників центру та адвокатів, що надають БВПД і побажали успіхів у відкритті бюро правової допомоги. Оскільки в Новоград-Волинському районі є багато людей з інвалідністю, в тому числі членів таких організацій як УТОГ та УТОС, яким необхідний доступ до професійної безоплатної правової допомоги з різних питань за місцем свого проживання.