назад

Налагодження співпраці з Управлінням Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області

13942615 506604616197166 1399406968 n

05 серпня 2016 року відбулася робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області Ірини Хондогій із завідуючим сектором соціального виховання та психологічної роботи Управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області Андрієм Ниткою. Під час зустрічі обговорювались питання доступу засуджених, що перебувають в місцях виконання покарань, до надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також участь адвокатів з надання БВПД у судових процесах.

Під час спільного діалогу директор Регіонального центру  Ірина Хондогій та начальник  сектору СВПР УДПтСУ в Тернопільській області Андрій Нитка обговорили діяльність адвокатів системи безоплатної правової допомоги та процедуру надання засудженим професійної правничої допомоги.

В результаті  зустрічі  сторони узгодились про продовження співпраці Регіонального центру із Управлінням Державної пенітенціарної служби України у Тернопільській області в напрямку забезпечення доступу засуджених, що перебувають в місцях виконання покарань, до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги надає допомогу затриманим особам у кримінальному процесі.

Жителі Тернопільщини можуть звертатися до Регіонального Центру щоб отримати відповіді на запитання, які стосуються безоплатної правової допомоги зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України із стаціонарних та мобільних телефонів).