назад
11.10.17

Досягнення системи безоплатної правової допомоги представлені на 14-й Щорічній зустрічі Ялтинська Європейська Стратегія

20170915 120034У вересні в Києві проходив щорічний міжнародний форум Ялтинська Європейська Стратегія (YES) на якому обговорювалось європейське майбутнє України у глобальному контексті. На захід було запрошено молодих лідерів  з усіх регіонів України, серед яких і представник системи безоплатної правової допомоги – начальник Слобожанського бюро правової допомоги Владислав Колесников.

Захід супроводжувався виступами та діалогами експертів, журналістів та всесвітньо відомих державних діячів, але молодим громадським діячам також було надана можливість розказати про досягнення своїх територіальних громад. Владислав Колесников розповів регіональним лідерам та лідеркам про успішний досвід Дніпропетровщини у сфері правопросвітництва, що полягає у створенні та налагодженні роботи Центрів та Бюро безоплатної правової допомоги. За час своєї роботи вони надали дієву допомогу тисячам людей.

Владислав також розповів про організацію мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги та створення антирейдерських штабів, які покликані захищати права і свободи землевласників та землекористувачів. У рамках доповіді фахівець висвітлив інформацію про електронні сервіси Мін’юсту, які спрощують та прискорюють вирішення життєвих питань громадян і вже встигли стати невід’ємною частиною життя українців.

«Світ та державний устрій повинен будуватися на громадсько-державному партнерстві і від цього виграє усе суспільство, – упевнений керівник Слобожанського бюро. – Безпосередньо система безоплатної правової допомоги є однією з найміцніших ланок, яка покликана утримувати та з’єднувати цей ланцюг»

До відома. Ялтинська Європейська Стратегія вже понад десять років виступає ініціатором діалогу між лідерами з України, ЄС, США та інших частин світу. Це майданчик для виступів, який об’єднує разом лідерів від політики, бізнесу, представників ЗМІ, громадянського суспільства та експертної громади. Цьогоріч на цій визначній події зібралися лідери з 34 країн світу, щоб обговорити майбутнє України та ЄС, поспілкуватися на теми лідерства, поділитися своїми успіхами та досягненнями.

Слобожанське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: Дніпровський район, смт. Слобожанське,  вул.В.Сухомлинського,42.

Перший дніпровський місцевий центр з надання БВПД працює за адресою: м.Дніпро, вул. Старокозацька, 52. 

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0800213103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2017/100/5{/gallery}