назад
02.12.16

Драбівське БПД: заходи проведені 24 – 30.11.2016

24 листопада 2016 року представники Драбівського бюро правової допомоги здійснили виїзд в села Безбородьки та Безпальче Драбівського району з метою прийому громадян, серед яких також були учасники бойових дій, що звертались з питань отримання землі. Розміщено інформаційні буклети на стендах відповідних сільських рад, розповсюджено інформаційні візитівки.

25 листопада 2016 року відбувся круглий стіл за участі фіхівців бюро та колективу ветеранської організації району та смт. Драбова. Під час запланованого заходу керівник бюро поінформувала присутніх щодо основних принципів діяльності Бюро, послуг, які надають працівники та його місцезнаходження, також розповіла про всі можливі варіанти та способи отримання безоплатної правової допомоги, окремо зупинившись на забезпеченні відвідування осіб, зокрема одиноких, похилого віку, з обмеженими фізичними можливостями за місцем їх перебування з метою надання зазначеним особам безоплатної правової допомоги. Наприкінці круглого столу надано відповіді на поставлені запитання та розповсюджено роздатковий матеріал. Мала місце домовленість стосовно подальшої співпраці.

30 листопада 2016 року працівники бюро підписали Меморандум про співпрацю з Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Драбівського району.