назад
06.03.17

Другий день школи активних громадян

DSC 05422 березня 2017 року учасникам Другої Школи активних громадян розповідали про ОСББ, трудові права та принципи роботи центрів з надання адміністративних послуг. Спікерами заходу бкли фахівці провідних громадських організацій та державних установ.

Так, Олеся Дзьоба, місцева координаторка житлово-комунальних програм ВГО «Громадянська мережа ОПОРА», ознайомила присутніх з порядком створення та функціонування ОСББ, проблем залучення коштів на термомодернізацію будинків, шляхів отримання «теплих» кредитів.

 

34DSC 0526
Актуальні питання захисту трудових прав проаналізував у своїй промові Георгій Сандул, юрист ГО «Трудові ініціативи». Так, було акцентовано увагу на відмінності між трудовим договором та цивільно-правовою угодою, питань випробувального строку при прийнятті на роботу соціальнонезахищеним категоріям громадян.
Присутніх громадських активістів з числа молоді зацікавила інформація Ілони Мінагіної, начальника відділу (Центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, про засади та результати роботи центрів з надання адміністративних послуг, та Солом’янського центру зокрема.