назад

Дубенський місцевий центр продовжує надавати правову допомогу учасникам АТО

golovna

Працівники Дубенського місцевого центру та адвокати, які співпрацюють з центром, продовжують надавати правову допомогу учасникам АТО.

Так, нещодавно в Радивилівському та Демидівському районах були відкриті мобільні пункти консультування для громадян, які зі зброєю в руках стали на захист своєї Батьківщини. Крім того, продовжив роботу пункт консультування на базі Дубенського міськрайонного центру зайнятості. 

З метою проведення правопросвітницької роботи з цією категорією громадян фахівці центру підготували відео-презентацію на тему: «Новини законодавства про пільги для учасників бойових дій, які приймають участь в антитерористичній операції на Сході України».

1

Працівники центрів розповіли присутнім про виконання державою соціальних зобов’язань перед людьми, які не пустили війну на захід від Донбасу, зокрема, про виділення земельних ділянок, працевлаштування, соціальну адаптацію та психологічну реабілітацію. Учасників антитерористичної операції цікавили питання санаторно-курортного лікування, безкоштовного навчання дітей, виділення земельних паїв.

2

В заході взяла участь адвокат Тетяна Бірук, яка теж відповідала на питання присутніх. Як показує практика, залучення адвокатів  сприяє тому, що громадяни мають можливість отримати глибшу фахову правову допомогу.   

Захід пройшов під гаслом «вистояти зможемо тільки всі разом». Працівники Дубенського місцевого центру запевнили, що в разі порушення прав учасників АТО вони зроблять все можливе, щоб їх відстояти.

3

Довідково. За детальним порядком отримання безоплатної вторинної правової допомоги просимо звертатись до Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою м. Дубно, вул. Грушевського, 171 Б або за телефонами (03656) 2-10-05, (097) 009-47-03, (095) 947-34-95, (063) 965-85-50 (пн-пт. з 9-00 до 18-00).