назад

Працівники Укрпошти долучаються до поширення інформації про безоплатну правову допомогу

160607 01Інтегратор Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Ольга Правосуд 2 червня взяла участь у зборах начальників відділень Укрпошти м. Шостка та Шосткинського району, на яких розповіла про особливості та переваги надання безоплатної правової допомоги. Зокрема працівник центру зазначила, які категорії осіб мають право на отримання такої допомоги, детально ознайомила присутніх із порядком звернення до місцевого центру та надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«За допомогою нашої з вами співпраці можна донести більше інформації про надання безоплатної вторинної правової допомоги до громадян, які її потребують, адже працівники пошти безпосередньо здійснюють виплату пенсійних послуг по домівках, знають, де проживають малозабезпечені сім’ї, інваліди та інші вразливі категорії населення. Особливо важливо, щоб мешканці сільської місцевості знали про право на безоплатну правову допомогу  »,  – звернулась до присутніх працівник центру.

Начальник центрального відділення поштового зв’язку в м. Шостка Сумської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта” Тамара Очкур зазначила: «Ми будемо раді співпраці, адже наші працівники можуть поширювати інформаційні матеріали не тільки у Шосткинському районі, а й в інших. Загалом же поштові відділення надають великий спектр поштових послуг для населення, тому безліч громадян звертається до нас. На рівні Сумської дирекції підпишемо договір про співпрацю і будемо тісно взаємодіяти й надалі».

Під час заходу відбулась жвава дискусія та обговорення актуальних питань щодо правової допомоги. Інтегратор відповіла на всі запитання та роздала присутнім інформаційні матеріали та листівки «Що таке безоплатна вторинна правова допомога?»