назад

Директор Охтирського місцевого центру виступила на сесії міськради

160114 11Директор Охтирського місцевого центру з надання безоплатної Тамара Козир 14 січня 2016 року виступила на сесії Охтирської міської ради з інформацією «Про підсумки роботи за 2015 рік та тенденції розвитку системи безоплатної вторинної правової допомоги в 2016 році».

У своєму виступі  вона зазначила, що центри з надання безоплатної вторинної допомоги є своєрідними «центрами справедливості», куди можуть звернутися люди, що вже пройшли безліч інстанцій і так і не вирішили своєї проблеми. В центрі вони отримають вичерпну юридичну консультації і, за потреби і якщо мають на це право – адвоката, послуги якого оплатить держава. Керівник установи навела статистичні показники діяльності Центру, звернула увагу на якість наданих послуг.

Міський голова Охтирки Ігор Алєксєєв також підтвердив нагальну потребу жителів міста в правовій допомозі, дієвість наданих фахівцями Центру консультацій.

Депутатів цікавили питання щодо правових послуг, які можна одержати в Центрі, швидкість прийняття рішень про призначення вторинної правової допомоги. Тамара Козир надала відповіді на всі питання, які виникли в ході виступу та після закінчення роботи сесії.