назад

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з робочим візитом відвідав Великобагачанський район

gerb bagachka

08 квітня 2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас провів  робочі зустрічі з Першим заступником Великобагачанської РДА Анатолієм Карповим та Начальником Великобагачанського районного управління юстиції у Полтавській області Дмитром Мурашком.

В ході зустрічей з керівниками були обговорені питання організації діяльності на території Великобагачанського району Бюро правової допомоги, окреслені завдання та напрямки його діяльності.

Окрім того, керівником місцевого центру було відзначено необхідність інформаційної підтримки в районі діяльності бюро правової допомоги з 01 липня 2016 року та конкурсу з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги.

По закінченню зустрічі керівники домовились про постійну тісну співпрацю в напрямку організації роботи бюро правової допомоги та підтримки з боку керівників Великобагачанського району в розвитку системи безоплатної правової допомоги.