назад

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з робочими візитами відвідав м. Зіньків та смт. Диканьку

121212

20.04.2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провів ряд організаційних заходів щодо створення бюро правової допомоги в Зіньківському та Диканському районах Полтавської області.

Так, на базі районних управлінь юстиції було проведено зустріч-інформування цільової аудиторії про конкурс з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.

В ході зустрічі-інформування потенційні претенденти на зазначені посади мали змогу дізнатись про основні завдання та принципи роботи бюро правової допомоги, яке запрацює в районі з 1 липня 2016 року, порядок проведення конкурсу з відбору претендентів та вимоги до них.

Також, Ігорем Рибасом було проведено робочу зустріч з Начальником відділу Управління майном Диканської районної ради Валерієм Семком, під час якої були обговорені основні напрямки роботи центру, питання щодо розміщення бюро правової допомоги та можливості подальшої взаємодії.

Окрім того, в приміщеннях районних центру надання адміністративних послуг, управління пенсійного фонду, центру зайнятості, райдержадміністрації та автостанції були розміщені оголошення щодо проведення конкурсу з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.