назад

Директор Регіонального центру провів прийоми громадян у Костополі та Березному

gol

17 листопада директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Овдіюк разом з заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань Державної виконавчої служби Іриною Кайданович відвідали Костопільське та Березнівське бюро правової допомоги.

На виконання Плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги Василь Овдіюк та Ірина Кайданович провели у бюро спільні прийоми громадян, під час яких надали юридичні консультації жителям цих районів.

У першій половині дня прийом громадян відбувся в Костопільському бюро правової допомоги. Питання, з якими зверталися мешканці Костопільщини, стосувалися переважно земельного права, позбавлення батьківських прав, виконання судових рішень, а також оформлення субсидій.

1

Опісля керівництво Регіонального центру з надання БВПД та ГТУЮ провели прийом громадян у Березнівському бюро правової допомоги разом з його керівником Миколою Ничипоруком.

2

Варто зазначити, що під час кожного прийому за консультаціями та роз’ясненнями звертаються учасники антитерористичної операції. Основні питання, які їх хвилюють, ‒ виплата одноразової грошової допомоги, а також виділення земельних ділянок. Тому задля обговорення подальшої взаємодії з учасниками АТО Василь Овдіюк провів робочу зустріч з Юрієм Гов’ядовським ‒ головою громадської організації «Березнівське об’єднання учасників бойових дій та АТО «УВО»».

3