назад
29.10.15

Директором Чернігівського місцевого центру проведено робочу зустріч з головою громадської організації “Центр медико-соціальної і фізичної реабілітації інвалідів з вадами фізичного розвитку “Інтеграція””

29101527 жовтня 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком з метою налагодження співпраці проведено робочу зустріч з головою громадської організації “Центр медико-соціальної і фізичної реабілітації інвалідів з вадами фізичного розвитку “Інтеграція”” Дмитром Соболєвим.

Громадська організація «Центр медико – соціальної і фізичної реабілітації інвалідів з вадами фізичного розвитку «Інтеграція» працює та розвивається на території міста Чернігова та Чернігівській області і об’єднує 236 осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пересуваються за допомогою інвалідного візка або взагалі прикуті до ліжка.

Реалізацією одного з соціальних проектів для людей з обмеженими фізичними можливостями (що пересуваються за допомогою інвалідного візка), які розробила ця організація, є відкриття Центру медико – соціальної і фізичної реабілітації інвалідів з вадами фізичного розвитку в м. Чернігові.
Під час робочої зустрічі було надано інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком подання та порядком розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Результатом зустрічі є домовленість з головою громадської організації “Інтеграція” Дмитром Соболєвим про співпрацю, організацію спільних заходів та попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
По завершенню робочої зустрічі для відвідувачів Центру медико – соціальної і фізичної реабілітації інвалідів з вадами фізичного розвитку були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».