назад

Директором Чернігівського місцевого центру здійснено робочий виїзд до села Красилівка Козелецького району

P101035919 лютого 2016 року директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйком здійснено робочий виїзд до села Красилівка Козелецького району Чернігівської області.

Під час робочого виїзду було проведено робочу зустріч з новообраним головою Красилівської сільської ради Миколою Пищолкою, під час якої було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Результатом зустрічі є домовленість про співпрацю, організацію виїзного консультативного пункту, а також попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Для відвідувачів Красилівської сільської ради були залишені флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу” та візитки Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
По завершенню робочої зустрічі директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД прийняв участь у загальних зборах територіальної громади Красилівської сільської ради Козелецького району. До відома громади було доведено інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, основи функціювання системи безоплатної правової допомоги, роз’яснено порядок реалізації права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, надано відповіді на запитання.
Після проведених заходів в приміщенні Красилівської сільської ради Володимир Бобруйко провів виїзний прийом місцевого населення. За отриманням правової допомоги звернулось двоє громадян, яким було надано дві консультації з питань пенсійного та договірного права. Відвідувачам залишались флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу” та візитки Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.P1010360P1010362P1010363