назад

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги на базі громадської приймальні народного депутата України у м. Золотоноші

zol-dist6Дистанційний пункт – це точка доступу до безоплатної правової допомоги для громадян, які мають потребу в безоплатній правовій допомозі, але через певні причини не мають можливості її отримати, звернувшись безпосередньо до місцевого центру або бюро правової допомоги. Дистанційний пункт діє на постійній основі за визначеним графіком населеним пунктом і адресою та розташовується в приміщеннях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, установ, організацій.

24 квітня 2018 року фахівці Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – місцевий центр) Олег Костогриз та Тетяна Жалобна провели черговий прийом громадян в дистанційному пункті доступу до безоплатної правової допомоги, який створено на базі громадської приймальні народного депутата України  Владислава Голуба у м. Золотоноші.

За правовою допомогою до діючого пункту звернулося четверо жителів Золотоніського району та одна місцева мешканка, яких цікавили питання перерахунку пенсії за віком та у зв’язку з інвалідністю, стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, скасування заповіту та погашення заборгованості по кредитному договору.

На поставлені питання громадянам були надані роз’яснення згідно чинного законодавства та вручено інформаційні буклети проекту «Я МАЮ ПРАВО!»: «Не знаєш, як вирішити спір?», «Не знаєш, як оформити договір оренди землі?», «Де та як можна отримати безоплатну правову допомогу?». 

Нагадаємо, якщо у вас виникли правові питання – звертайтеся до Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Золотоноша, вул. Новоселівська, 1, (тел.: (0237) 2-35-83) або до громадської приймальні народного депутата України Владислава Голуба, де діє дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, за адресою: м. Золотоноша, вул. Садовий проїзд, 5 (тел.: (050) 356-76-48).