назад

Круглий стіл для випускників професійно-технічних навчальних закладів

ptu 125 квітня у приміщенні Прес-центру Житомирської міської ради відбувся круглий стіл для випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа.

Учасниками даного заходу стали представники Житомирського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, директор Житомирського міського центру зайнятості, представники КЗ «Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», представники Житомирської міської ради та ін.

Також у даному круглому столі взяли участь начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Олена Вовнюк та в.о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Коваль.

Представники різних організацій розповіли присутнім випускникам про можливість отримання пільг, які передбачені законодавством України.

Олена Вовнюк розповіла випускникам про функціонування системи безоплатної правової допомоги, роботу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області та особливості надання правової допомоги у кримінальних провадженнях. Олександр Коваль, в свою чергу, розповів про роботу місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також бюро правової допомоги.

Після закінчення заходу всім бажаючим були надані відповіді на питання та розповсюджені інформаційні матеріали.

ptu 2