назад

ЕФЕКТИВНА СПІВПРАЦЯ НА БЛАГО ГРОМАДИ

Підписання меморандуму 120 вересня 2016 року в приміщенні Любешівського районного центру зайнятості відбулася зустріч заступника начальника відділу Любешівське бюро правової допомоги Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зоряни Жилко та начальника центру зайнятості Корець Надії Михайлівни.

В ході робочої зустрічі з представникам центру зайнятості було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу про місію та функції бюро правової допомоги, алгоритми надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.
Зокрема, заступник начальника відділу Любешівське бюро правової допомоги Зоряна Жилко закцентувала увагу представників служби зайнятості на тому, хто має право на безоплатну правову допомогу, які правові послуги включає безоплатна правова первинна та вторинна допомога, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, який порядок звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги тощо.

Підписання меморандуму 1

За результатом зустрічі між заступником начальника відділу Любешівське бюро правової допомоги Зоряною Жилко та начальником Любешівського районного центру зайнятості Корець Н.М. було підписано Меморандум про взаємодію та співпрацю та досягнуто домовленості про організацію та участь у спільних нарадах із роботодавцями і безробітними.