назад

НЕ ЗАЛИШИТИ КЛІЄНТА НАОДИНЦІ З ЙОГО ПРОБЛЕМОЮ

Жилко 121 вересня 2016 року заступником начальника Любешівського бюро правової допомоги Зоряною Жилко та головним спеціалістом бюро Андрієм Ковальчуком було проведено виїзний прийом громадян в селі Проходи Любешівського району Волинської області. Прийом було організовано завдяки сприянню секретаря сільської ради та завідувача сільським будинком культури шляхом інформування людей через оголошення.

Переважну більшість клієнтів, які прийшли на зустріч, турбували питання, котрі стосувалися соціального забезпечення (виплата надбавки до пенсії, забезпечення шкільним автобусом учнів сільської школи, порядок виділення земельної ділянки учасникам АТО тощо).

Жилко 2

Крім того, людей цікавило законодавче врегулювання межових спорів власників сусідніх (суміжних) земельних ділянок, дотримання правил добросусідства.

Працівниками Любешівського бюро правової допомоги були надані консультації та роз’яснення також щодо проблемних питань виділення земельної ділянки жителям села із врахуванням генерального плану забудови населеного пункту.

Жилко 3

Окрім того, з мешканцями села було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо права на безоплатну правову допомогу та алгоритму його реалізації. Роз’яснено, зокрема, які правові послуги включає безоплатна правова первинна та вторинна допомога, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, який порядок звернення за наданням безоплатної правової допомоги.

По закінченні прийому люди з вдячністю залишали приміщення, задоволені тим, що на схилі літ держава не залишає їх на одинці зі своїми проблемами.