назад

Ефективна співпраця: правова допомога для літніх людей та осіб з інвалідністю

tc3Співробітники територіальних центрів соціального обслуговування громадян одними з перших стикаються з людьми, які потребують соціального захисту та правової допомоги: пенсіонери, самотні громадяни, особи з інвалідністю.

6 червня у Житомирі відбувся семінар-нарада для працівників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) громадян Житомирського району.
Фахівці Регіонального та місцевого центрів розповіли, що таке безоплатна правова допомога, як її отримати.

tc1
Начальник відділу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олена Вовнюк розповіла присутнім про функціонування та досягнення системи надання безоплатної правової допомоги, особливості роботи Регіонального центру та отримання послуг безоплатних адвокатів у кримінальних провадженнях.

tc2
В.о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Коваль у своєму виступі приділив увагу роботі місцевих центрів та бюро правової допомоги. Також він розповів про перелік документів, які потрібні для звернення до центрів безоплатної правової допомоги та статистику проблемних питань з якими звертаються громадяни.
На заході були присутні і фахівці Головного територіального управління юстиції у Житомирській області. Вони презентували різні напрями діяльності, які передбачають надання практичної допомоги громадянам у вирішенні проблемних питань.
Всі присутні мали можливість одразу задати питання фахівцям та отримати інформаційні матеріали.

{module РЦ}

{module Житомирський МЦ}