назад

Ефективність реагування на домашнє насильство: міжвідомча співпраця у Львові

RC stil misia 1У Львові відбувся круглий стіл “Міжвідомча співпраця для ефективного реагування системи кримінального правосуддя на домашнє насильство”, організований регіональним представництвом Консультативної Місії Європейського Союзу cьогодні, 5 квітня.

Під час заходу розглянули питання криміналізації домашнього насильства; термінового та обмежувального приписів; співпраці суб’єктів кримінального правосуддя з соціальними та медичними службами, навчальними закладами.

Про основні кроки розвитку системи БПД та її участь у забезпеченні ефективної співпраці та координації між суб’єктами кримінального правосуддя доповіла заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Віра Іськович.

RC stil misia

В обговоренні взяли участь представники Львівського та Стрийського місцевих центрів з надання БВПД, Національної поліції України, а також прокурори, судді, соціальні служби та громадські організації.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).