назад

Екскурсія до Сумського місцевого центру та проведення майстер-класу для студентів

151211 01З метою молодого покоління до вивчення правових дисциплін студентами двох груп І курсу Коледжу СНАУ за спеціальності «Юрист» 10 грудня 2015 року відвідано Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час екскурсії Наталія Шестерніна, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги, ознайомила присутніх з організацією роботи Місцевого центру, її структурою, функціональними обов’язками та правами працівників.

Головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Анна Кияненко особливу увагу звернула на прийом громадян, необхідність дотримуватися обов’язкових умов для звернення та інше.

151211 02

Головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Олена Пилипенко розповіла про організацію зустрічей між адвокатами та клієнтами, порядок виплати коштів за послуги та порядку обрахування коштів адвокатам за проведену роботу.

У ході заходу для студентів працівниками Місцевого центру проведений майстер-клас на тему: «Новації надання безоплатної правової допомоги». Студенти активно цікавилися роботою установи та задавали велику кількість запитань, які виникали під час виступу начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги та головних спеціалістів відділів, що свідчить про живий інтерес до обраної майбутньої професії.

Серед студентів були розповсюджегі інформаційні листівки.

151211 03