назад

Фахівці Дубровицького бюро переїхали та відствяткували свою 6-ту річницю

1 вересня діти йшли до школи, а Дубровицьке бюро правової допомоги відзначало свою 6 річницю та втретє за цей увесь час «переселялося»! Дуже символічно, що вулиця, куди переїхало Дубровицьке бюро правової допомоги, має назву Миру. Адже фахівці Сарненського місцевого центру  з надання безоплатної вторинної правової допомоги, щиро вірять у Перемогу та надіються, що дуже скоро на теренах України запанує мир.

Тепер наше бюро знаходиться у приміщенні Дубровицького сервісного центру  Пенсійного фонду (м. Дубровиця, вул. Миру,8).

Таке розміщення дає свої переваги для наших клієнтів:

  • можливість взяти потрібну довідку поблизу;
  • комфорт та зручність місця очікування прийому;
  • приміщення облаштоване пандусами для осіб із інвалідністю.

Привітати фахівців із новосіллям завітав керівник Дубровицького сервісного центру Пенсійного фонду Микола Котяш, який разом із директором Сарненського  місцевого центру Юлією Міхновою, урочисто перерізали стрічку! Відтепер партнерство стане ще міцнішим та продуктивнішим.

На захід також  завітала представниця популярного місцевого ЗМІ – Любов Климчук, яка давно є надійним партнером системи безоплатної правової допомоги та Дубровицького бюро правової допомоги, зокрема. До того ж, вона часто є “неофіційним” волонтером безоплатної правової допомоги, адже займається інформування щодо можливості отримання такої допомоги громадянам, а також куди звернутися для цього.

“В цей день хотілося б щиро подякувати фахівцям Дубровицького бюро право допомоги за їхню віддану працю! Адже це нелегко,  оскільки територія велика, роботи багато. Працівники  бюро правової допомоги  молоді та ініціативні фахівці, які завжди готові прийти на допомогу та захистити порушені права. Наші юристи є так званими «універсальними  солдатами», оскільки надають не тільки первинну правову допомогу (надання правових роз’яснень та консультацій), але й  вторинну (написання позовних заяв до суду та представлення там інтересів свої клієнтів). Юлія Швець – фахівець, що працює в бюро з його дня відкриття. На  її рахунку  безліч успішно вирішених справ у суді.  Не відстає від неї й інший молодий фахівець – Лідія Литвин, яка є також наполегливою та відповідальною та працює на благо захисту прав громадян ось уже 2 роки. Я щиро вірю, що у новому приміщенні на фахівців бюро чекають нові перемоги та звершення на ниві захисту прав та законних інтересів громадян!”, –  зазначила під час заходу директор Сарненського місцевого центру Юлія Міхнова.

До того ж, Лідія Литвин під час заходу отримала заслужену грамоту Сарненської районної державної адміністрації за плідну працю та успіхи в роботі.

Ось так пройшов переїзд фахівців Дубровицького бюро правової допомоги, який ознаменував новий етап підкорення вершин та досягнень!